Een huis kopen
Een huis kopen is een spannende en overwegend leuke aangelegenheid waarbij veel vragen ingevuld dienen te worden. Een aantal belangrijke aspecten in de aankoop van een huis zijn:

Waar wil ik wonen?
Hierbij kunt u denken aan buurt, plaats, ligging, bereikbaarheid e.d.

Hoe wil ik wonen?
Hierbij kunt u denken aan soort woning, tuin, aantal slaapkamers e.d.

Voor welk budget kan ik wonen?

Makelaardij Roden zal in een gesprek een inventarisatie maken van uw wensen. Ook zullen wij in kaart brengen wat u maximaal kunt besteden aan uw nieuwe thuis. Een huis is alleen een thuisbasis wanneer uw woonlasten draagbaar zijn en dus in gepaste verhouding staan tot uw inkomen en uitgavenpatroon. Met name dit laatste wordt wel eens vergeten en is nu juist voor ons erg belangrijk om een kwaliteit in leven en wonen te waarborgen.

Wanneer u een passend huis heeft gevonden zullen wij deze bouwtechnisch keuren, toetsen aan de kwaliteit t.o.v. de vraagprijs en toetsen aan al uw wensen om van daaruit een plan van aanpak te maken. Hierbij kunt u denken aan de biedingen, termijn van aanvaarding en overige aspecten om een woning goed aan te kopen.
Een huis verkopen
Een huis verkopen is een grote stap. Vaak heeft u veel tijd in een voorbereiding gestoken of overvalt het u om van daaruit meteen te moeten handelen. Makelaardij Roden heeft alle expertise om uw woning snel en de voor u meest geschikte wijze in de verkoop te plaatsen.

Bij de verkoop van uw woning doen wij alles. Bij ons zult u geen menu  vinden met zaken die u zelf kunt doen en zaken die u kunt uitbesteden aan een makelaar. Wanneer ons bord in de tuin staat nemen we graag alle verantwoordelijkheid op ons om u zo goed mogelijk te helpen.

In een persoonlijk gesprek maken wij graag een plan van aanpak als het bepalen van de vraagprijs, presentatie, aanvaarding en overige wensen en voorwaarden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.