Hypotheekadvies van onze erkende hypotheekadviseur
Om de juiste hypotheek voor u te vinden is een goed advies van essentieel belang. Om maatwerk te kunnen leveren in een persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen, eisen en mogelijkheden zullen wij in het eerste gesprek geen computerprogramma s gebruiken met veelal standaard vragen, maar alleen maar erg goed naar u luisteren om van daaruit een advies uit te brengen dat naadloos bij uw persoonlijke wensen en financiële situatie aansluit.

Wat voor de één een perfecte hypotheekvorm is kan voor een ander een verkeerde keus zijn. Wij verplichten onszelf dan ook om voor u de meest passende hypotheekvorm te vinden en zullen u ook vertellen wanneer het beter is uw woonwensen en budget naar beneden bij te stellen of om zelfs even te wachten met het aankopen van een huis.

Het kiezen van een hypotheekvorm is een moeilijke materie waarin u graag wilt vertrouwen op de kennis van een erkende hypotheekadviseur. Onze hypotheekadviseur zal dan ook nimmer dit vertrouwen schaden. Wanneer een geldverstrekker de beste vorm voor u heeft maar werkt volgens een provisieregeling, dan zullen wij deze provisie aan u uitkeren om zo onze onafhankelijkheid te tonen.

Wanneer u graag een hypotheekadvies wilt kunt u naar contact  gaan op de home pagina. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Een inventarisatiegesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend en kan wanneer gewenst ook in de avonduren plaatsvinden.


De kosten van een hypotheek?
Wanneer u voor makelaardij Roden kiest om uw hypotheek te verzorgen zullen wij met u een vaste prijs afspreken voor alle werkzaamheden. Makelaardij Roden werkt volgens vaste tarieven en heeft dan ook geen uurtarief opgenomen in de reglementen. De kosten van een hypotheek zal door onze erkende hypotheekadviseur duidelijk met u doorgenomen worden.