Roden - Brink 3
e. 319.000,- k.k.Locatie:
In het hartje van Roden gelegen in de oude dorpskern bieden wij een uniek monumentaal pand aan met bestemming maatschappelijke voorzieningen . Dit pand is thans in gebruik als huisartsenpraktijk. Brink 3 te Roden heeft een mooie statige ligging nabij historische bouwwerken en alle voorzieningen van Roden.

Indeling:
Entree met werkkast, meterkast en tussendeur naar de ontvangstruimte/ receptie en toiletten. Receptie met keuken en wachtruimte voor patiŽnten. Om de wachtruimte bevinden zich 3 spreekkamers met een behandel -onderzoekkamer.

Bijzonderheden:
- Beschermd monumentaal pand
- Flexibele indeling
- Parkeergelegenheid voor circa 16 auto s naast het pand
- Geheel gerenoveerd
- volledig geÔsoleerd
- Veel digitale en telefonie aansluitingen in het pand
- Onder architectuur verbouwd
- Het pand heeft een statige, klassieke uitstraling

Brink 3 is in 2000 geheel gerenoveerd en onder architectuur opnieuw ingedeeld. Met deze indeling vormt de 'schil' van dit pand de dragende constructie en zijn alle vertrekken in dit pand flexibel opgetrokken. Met deze flexibele indeling is het eenvoudig het pand aan te passen naar wens en/of bestemming van de gebruiker. Het pand biedt thans onderdak aan een gerenommeerde huisartsenpraktijk en leent zich dan ook uitstekend voor bijvoorbeeld een huisarts of tandarts.

Bestemming 'maatschappelijke voorzieningen' geeft mogelijkheden voor gebruik ten behoeve van sociale, culturele, medische, religieuze en onderwijsinstellingen.